EXPOSITIE DE HAERE OLST
Expositie van 7 kunstenaars van 't Sal
Meer informatie
 

EXPOSITIE INFOCENTRUM IJSSEL
Expositie van 13 kunstenaars van 't Sal
Meer informatie

KERNENKUNST HERXEN

Appelpersdag & Kunstroute Herxen
30 september t/m 2 oktober 2016
Deelnemende kunstenaars 't Sal waren:
Anneke Mensink met een installatie in het buurthuis
Anneletty schumacher/Harry Ravers/Jacqueline Schunselaar met 'Vanen'
Christien de Jong installatie met bamboestokken en stof
Dirk Gillissen 'Grolleman Appelrace'
Harry Ravers exposeerde met prenten 'Wilgen'
Reinoud Klein Wassink bewegend object aan de dijk
Wanda Schaap realiseerde een kunstwerk aan de waterplas
 FOTO-IMPRESSIE


VIRTUEEL MUSEUM
’t Sal wijst er op dat bij het “Virtueel Museum Overijssel” van een aantal aangesloten kunstenaars werk te zien is. Nieuw is de shop waarin u ook de prijzen van de getoonde werken kunt vinden.

 www.virtueelmuseumoverijssel.nl

 

OPEN ATELIERDAGEN TIJDENS DE WIEJESE DIEKDAEGEN

Op 5 en 6 september 2015 hebben de kunstenaars van 't SAL zich gepresenteerd in een grote overzichtsexpositie in het gemeentehuis.

OMdat het gemeentehuis niet alleen de hal beschikbaar stelde maar ook de raadzaal was het mogelijk om van het geheel een oogstrelende expositieruimte te maken waarin de kunstenaars een grote variatie in stijlen, disciplines en technieken lieten zien.

Een aantal inloopconcerten, van leerlingen van pianodocent Rianne Hoek van Dijke, vormden een aantrekkelijke muzikale omlijsting die verrassend mooi aansloot op de beeldende kunst.
Open ateliers

In Wijhe waren de ateliers van Christien de Jong, Meta Leefkens en Petra Hoff-Mul open en toonde Joke Proper haar werk in Galerie Brasserie 1703.

In de pastorietuin exposeerden Harry Ravers, Anneke Mensink, Christien de Jong, Anneletty Schumacher, Henny Schaapman en Teun de Haan.

In het infocentrum Den Nul was werk van Marian Hage en Dirk Gillissen te zien en in Olst waren de ateliers van Pieter Boxman, en Harry Ravers open. Jan van Dijk liet zijn werk in Galerie van de Plas zien. 

 VIDEO-IMPRESSIE 


DEPOT WAGENINGEN

Met 5 kunstenaars naar het Depot te Wageningen geweest, het was zeer de moeite waard, we hebben genoten van de locatie en het aanliggende Arboretum.
Er zijn in 2 gebouwen beelden te zien die allemaal betrekking hebben op het menselijk lichaam, vorm gegeven in de meest uiteenlopende materialen en afmetingen. Wat een schoonheid bij elkaar.
We troffen een goede rondleidster. Voor een eerste bezoek heb je de beschikbare tijd nodig, een 2e bezoek met de tuinen in volle bloei zou fantastisch zijn maar dan op eigen houtje.
Harry Ravers

 BEELDIMPRESSIE